NM: Heming
Turer - 24. mai 2023

NM: Heming

Årets første cupkamp er et faktum. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. Kaker, brus og grillen venter. Ses i Oslo!


Av Reisegruppa.
Publisert: 11. mai 2023.
Oppdatert: 23. mai 2023.

Onsdag 24. mai reiser Strømsgodset hele veien til Oslo for å møte Heming IL i årets første cupkamp.
Denne kampen spilles på Hemingbanen klokken 18:00! Strømsgodset har aldri møtt Heming på denne banen, så for alle banehoppere vil dette fort kunne bli en ny mulighet for å krysse av nok en bane på lista si. 

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på bortekamp, enten det er i serien eller i cupen. GodsetUnionen har derfor satt opp buss til denne kampen. For kun 200 kroner kan du bli med tur/retur Oslo og Hemingbanen. Du kan om det ønskes bli med kun en vei, men da må du informere reiseleder. Det er også mulig å hoppe av/på langs veien, men det skjer på avtalte steder. Som gjøres i dialog med reiseleder! (Send e-post til reiser@godsetunionen.com eller SMS til 92 61 39 71)

Heming er som alle veit en breddeklubb i norsk målestokk. De har pussa opp både klubbhus og fiksa diverse rundt stadion. Men de har dessverre ingen tribunefasiliteter for bortefansen. 

Bortefansen har fått tildelt den ene langsiden. Der får vi både egen inngang, toaletter og kiosk. Heming er såpass rause at de selger kampbillettene for kun 100 kroner for voksne og 50kr for barn.

Hvordan skaffe seg billetter?
Det gjøres enkelt ved å åpne VIPPS.
Trykk på «send penger»
Søk på «29120»
Velg «NM-cup 24.5 bill. Kr 50/kr100»
Skriv «Bortesupporter» som kommentar ved betaling.

Slik forhåndskjøp av cupbillettene se ut.

Du kan naturligvis også vente til du ankommer stadion og kjøpe kampbilletter der om det ønskes. Men vi er oppfordret til å anbefale VIPPS.

Meld deg på GU-bussen(e) til Oslo og Hemingbanen –> HER <–

Vi gjør oppmerksom. GU booker busser i god tid før kampen, som igjen gjør at de som «henger på gjerdet» eller vil slenge seg på i siste liten, kanskje ikke får til dette, om bussen da er fullsatt. Så ønsker du deg med på tur? Meld deg på tidlig! 

For alle som bor i Drammen & Omegn, anbefales kollektiv transport, da det er uhyre dårlig med parkeringsmuligheter i nærheten av stadion. Vi har blitt anbefalt å be de kjørende om å parkere ved Midtstuen Skole. Det betyr at det kan lønne seg å melde seg på bussen(e) til GodsetUnionen denne onsdagen. 

For dere som bor i Oslo? Så kan T-banen lønne seg. Den stopper like ved stadion.

GREIT Å VITE PÅ KAMPDAG!
Bortesupporterne samles ved den RØDE streken.
(Se på kartet under)

Utrolig liten bilparkering inne i den LILLA firkanten.
(Se på kartet under)

Til de som jobber eller bor i / rundt Oslo, så kan T-banen være å anbefale.

Kort om bussen:
Dato: Onsdag 24. mai
Oppmøte: 16:15
Avreise: 16:30
Avreisested: Circle K ved bussterminalen på Strømsø
Ankomst: 17:15 – 17:30
Kampstart: 18:00
Hjemreise: 20:00
Hjemkomst: 21:00
Pris: 200 kroner

Vi må ha minimum 30 påmeldte for å kunne sende bussen.

PÅMELDING TIL HEMINGBANEN!
GodsetUnionen har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldinga er bindende fra fredag 19. mai klokken 15:00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til fredag 19. mai klokken 15:00. (For å melde deg av bussen sender du en SMS til 92 61 39 71 eller en e-post til reiser@godsetunionen.com)

Andre Turer