KFUM
Turer - 16. april 2024

KFUM

Ny stadion og minimalt med plass. Meld deg på bussen, for å få billettlink rett på mobilen!


Av Reisegruppa.
Publisert: 19. januar 2024.

Da er det endelig vår tur til å møte Eliteseriens ferskeste tilskudd, nemlig KFUM. Forkortelsen står for Kristelig Forening for Unge Menn. Disse tilhører på Ekeberg og vant fjorårets Eliteserie. Ikke bare vant de OBOS ligaen i fjor, det er nemlig Jørgen Isnes sin gamle klubb. Det samme gjelder også våre stoppere i Fredrik Kristensen Dahl og vårt nyeste tilskudd i Jesper Taaje.
Kampen er satt til tirsdag 16. april klokken 18:00 på Ekeberg i Oslo.

KFUM har i vinter jobbet på spreng og jobber fortsatt med å få på plass oppgraderinger av sin nåværende stadion. For den er ikke stor, og det er begrensede antall plasser til rådighet. Vi har ikke fått bekreftet nytt antall, men veit at de kun hadde 300 plasser til rådighet i OBOS.

GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har GodsetUnionen valgt å sette opp buss(er) til KFUM Arena. Bussen koster kun 250kr tur/retur. Vi håper og tror flest mulig ønsker å ta turen til Ekeberg denne tirsdagen, da dette både gir ny bane for de fleste og ikke minst blir ett spennende møte med fjorårets OBOS-vinnere. Billettsalget og busspåmeldingen finner du lenger ned på siden!

Påmelding til KFUM Arena!

Kortinfo om bortefeltet:
Det er begrensede antall plasser. Så her er det bare å melde seg på bussen, om du ønsker billettlinken rett på mobilen så fort vi får den tilsendt!

Vi oppfordrer alle reisende om å kjøpe billetter på nett. (De som er påmeldt bussene vil få billettlinken tilsendt med en gang vi får den fra KFUM)

Kjøpkampbilletter – HER – (Så fort vi får billettlinken tilsendt)

KORTINFO OM BUSSEN!
Dato: Tirsdag 16. april
Avreise: 16.30
Avreisested: Circle K på Strømsø
Kampstart: 18:00
Hjemreise: Etter kampen.
Hjemkomst: Rundt 21:00
Pris: 250kr.

Vi må ha minst 30 påmeldte for å sende bussen!

Påmelding til KFUM Arena

Vi har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra tirsdag 9. april klokken 15.00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til tirsdag 9. april klokken 15.00!. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen, eller så sender du en SMS til 92 61 39 71)

Andre Turer